Annonce

Sundhed fylder en stor del af kulturen i Hollywood

A-listerne er altid på udkig efter det næste store produkt, der kan hjælpe dem med at se godt ud og føle sig godt tilpas. Der er ingen mangel på tendenser, som berømtheder har sværget til i årenes løb, lige fra juicing til yoga.

En sundhedstrend for berømtheder, der har vundet indpas i de seneste år, er meditation. Meditation har et væld af fordele, herunder at reducere stress, forbedre søvnen og øge fokus og koncentration. Berømtheder som Oprah Winfrey, Jennifer Aniston og Gisele Bundchen er alle fans af meditation, og det er let at se hvorfor.

Hvis du ønsker at komme i gang med meditation, er der et par ting, du bør huske på. For det første skal du finde et behageligt sted at sidde eller ligge ned. Du kan meditere med åbne eller lukkede øjne, alt efter hvad der føles mest behageligt for dig. For det andet skal du fokusere på dit åndedræt og forsøge at rense dit sind for alle forstyrrende tanker. Det er normalt, at der dukker tanker op i dit hoved under meditationen, men lad dem bare passere og fokuser på dit åndedræt.

Med lidt øvelse vil du meditere som en professionel på ingen tid. Hvem ved, måske vil du endda kunne tilføje det til din liste over Hollywood-godkendte sundhedstrends.

Sådan spiser filmstjernerne sundt

Hollywoods livsstil handler om at være rig og berømt. Men mange mennesker er ikke klar over, at det at være filmstjerne ikke kun er glitter og glamour. Selvfølgelig kan de gå i designertøj og køre i smarte biler, men de skal også opretholde et vist niveau af fysisk form for at se godt ud på kameraet.

Derfor har mange berømtheder valgt sunde spisevaner for at holde sig i form. Nogle af de mest almindelige kosttrends for berømtheder omfatter juice, veganisme og Paleo diæt.

Hvis du ønsker at spise som en filmstjerne, er der et par ting, du bør huske på. For det første skal du fokusere på at spise hele, uforarbejdede fødevarer. Det betyder, at du skal spise masser af frugt, grøntsager, magert protein  og sunde fedtstoffer. For det andet skal du skære forarbejdede fødevarer og sukkerholdige drikkevarer væk. Disse fødevarer kan få dig til at føle dig oppustet og træt, og de gør heller ikke din hud nogen tjenester. For det tredje skal du sørge for, at du får nok vand. At drikke otte glas vand om dagen er en god tommelfingerregel, men du kan have brug for mere, hvis du træner regelmæssigt eller sveder meget.

Hvis du følger disse enkle tips, er du på ingen tid på vej til at spise som en Hollywood-stjerne. Hvem ved, måske kan du endda se nogle fordele ud over vægttab, som f.eks. klarere hud og mere energi. Så hvad venter du på? Begynd at spise som en filmstjerne i dag!

Har du ikke råd til en privat kok, kan du jo starte ud med at prøve en billig og sund måltidskasse.

Kommentarer lukket til Sundhed fylder en stor del af kulturen i Hollywood