Blog

Undgå at filmen sætter sig på sidebenene

Det er skønt at synke ned i det bløde, røde biografsæde og lade popcornene finde vej til munden. Men man kan godt risikere, at filmene sætter sig på sidebenene. Derfor er det godt at få dyrket noget motion. Det får du tips og tricks til her! 

Måske ville du ønske, at det var træning nok at grine af en god komedie i biffen. Det er selvfølgelig meget godt for mavemusklerne, men der skal nok lidt mere til, hvis du virkelig vil kunne slænge dig i biografsædet med god samvittighed. Hvis du har lidt svært ved at komme i gang med træningen, kan det være, at du bare har brug for et par gode råd. 

Idéer til træning 

Du kan få mange gode idéer til træning på vejlelober.dk. Har du fx overvejet den klassiske og meget let tilgængelige træningsform, løb? Her skal du bare have et par løbesko, og så er du faktisk good to run. Du bestemmer helt selv ruten og længden, og det er kun sundt og fornuftigt at starte ud i intervaller og på korte ture. Løb kan nemlig sagtens overgøres, og så kan man belaste knogler og muskler i stedet for at styrke kroppen. 

Hvis du er lidt mere eksperimenterende anlagt, kan du også finde nogle lidt anderledes træningsformer. Klatring er meget populært netop nu, og ellers kan du jo finde tusind forskellige danseformer. Hvis du godt kan lide dyr, kan du eventuelt kombinere din træning med denne hobby og begynde til ridning. Her vil du dog have brug for lidt mere udstyr end til fx løb, så du skal finde den bedste ridebutik

Teknologi kan gøre motion sjovt 

Hvis du har lidt svært ved at finde motivationen til at løbe en lang tur, kan du jo prøve at friste dig selv med smukke naturoplevelser, frisk luft og D-vitamin. Men hvis du ikke lige er den naturglade type, kan du også prøve at motivere dig på en anden måde. 

Måske kan du få fingrene i noget fed teknologi, der gør dig lidt mere hooked på løbetræningen. Det kan være et smart og smukt cover til din telefon, så du er sikker på, at den kan holde, hvis den tager et styrt på asfalten. 

Du kan helt sikkert også finde gadgets, der holder dig opdateret om din puls, dit skridttal og så videre. Det kan være uhyre motiverende at få sig en lille teknologisk fetisch, og på den måde har du fundet din helt personlige vej til at gøre træningen fængende. 

Beløn dig selv med en tur i biffen 

Når det så endelig er blevet weekend, og du har fået motioneret bravt i løbet af ugens dage, så kan du virkelig nyde en film i biografen med god samvittighed. Nu har du fået brændt energien af, så du kan læne dig roligt tilbage og vide, at du frit kan bælle sodavand og knase popcorn – for du skal jo træne igen om et par dage!  

Kommentarer lukket til Undgå at filmen sætter sig på sidebenene