Blog

Sådan laver du et træning studie hjemme i privaten

Starten på 2021 har været præget af nedlukning og forsamlingsforbud. For de fleste af os, så betyder det at vi måske ikke får trænet lige så meget så vi plejer. Heldigvis så findes der muligheder, for at blive ved med at styrke kroppen, på hjemmebane.  

Enkel og effektiv træning hjemme i stuen 

Troede du at du skulle have en garage, eller en kælder, for at have plads til a træne hjemmefra? Slet ikke. Faktisk så kan du komme rigtig langt med en yogamåtte, en træningselastik og et par håndvægte. Og, hvis du virkelig ønsker at få udbytte af træningen, så kan du investere i et pull up bar fra Nettofitness. Pull up bar fra Nettofitness, er nemlig lige det som du har brug for, for at ikke hjemmearbejde skal give dig dårlig ryg og nakke.  

Hvis du sørger for at lave pull up, på din pull up bar, så vil det være med til at styrke dine rygmuskler, samt nakkemuskler, og dermed forebygger du slitage og skader, fra de mange timer foran computeren. En pull up bar, er i al sin enkelthed et træningsredskab som du monterer højere end dig selv, sådan at du kan løfte dig op i den. Du kan vælge at have et pull up stativ, eller en pull up væg. Du skal selvfølgelig vælge en løsning som passer ind i dit hjem. Det som er så fantastisk med en pull up bar, er at den næsten ikke tager noget plads, og samtidig giver dig mulighed for at gøre træning til en naturlig del af hverdagen.  

Kombiner styrke og kondition 

En pull up bar, er et træningsredskab som giver styrke, øget muskelmasse og dermed også god kropsholdning. Specielt nakke og ryg, er meget udsat for belastningsskader, specielt når man bruger meget tid foran en computer. Hvis du, som så mange andre, bruger store dele af din arbejdsdag til teams møder, så er det derfor en god investering. Investere du i en pull up bar, så investerer du i dit eget helbred.  

For at passe godt på dig selv, og din krop, så er det en god ide at du kombinerer styrketræningen hjemme i privaten, med ture ud i frisk luft. Hvorfor ikke lave en aftale med en kollega om at løbe to gange om ugen? Det er altid nemmere at kommer ud af døren, når man ved at nogen forventer at man møder op.  

For at få inspiration til hjemmetræningen, så kan du også vælge at gå til holdtræning, hjemmefra. Der findes masser af online træningshold, hvor du kan tage yoga timer, lave styrke eller meditere hjemme far din egen stue. Du finder også flere online træningsvideoer, som du kan dykke ned i, på egen hånd.  

Kommentarer lukket til Sådan laver du et træning studie hjemme i privaten