Annonce

Sådan hoster du den fedeste biografpremiere derhjemme

Vil du hoste en sjov og anderledes fest for dine venner? Så inviter dem til biografpremiere derhjemme i hjemmebiografen, og bed dem komme i deres bedste røde løber outfits. En anderledes, kreativ og sjov fest i filmens tegn, som ingen af dine venner vil glemme. Læs mere her.  

Host din helt egen filmpremiere for dine yndlingsvenner, derhjemme i din egen hjemmebiograf, og få et brag af en fest. Nogle gange kan det føles som om at man går til den samme fest hver gang man er inviteret ud.  

Tænker du at det er på tide at invitere dine venner til noget som er kreativt, sjovt og ikke mindst skiller sig ud fra resten af jeres arrangementer? Så er det måske nu du skal invitere dine venner til vaskeægte glamourøs, filmpremiere, med rød løber og hele molevitten for at skabe en eventyrlig, magisk og spændende aften som ingen vil glemme.  

Det skal du bruge 

Når du skal hoste din premiere er det vigtigt at der skabes den helt rigtige film stemning. En rød løber er alfa omega, og bør helt klar lægges ud, klar, til at byde dine gæster velkomne. Flotte invitationer og filmplakater, skaber en særlig stemning, og på tonerland.dk kan du skaffe alt det printerblæk du skal bruge til projektet. 

Dæk vinduerne til med mørke gardiner eller tæpper for at skabe den glamourøse biograf stemning, og byd gæsterne velkommen med noget lækkert drikkelse. Det største spørgsmål og dilemma er måske hvilken film som skal vises til premieren. Er du i tvivl om hvilken film som falder i de flestes smag kan du stille et spørgsmål i superdebatten ved at klikke her.  

Kommentarer lukket til Sådan hoster du den fedeste biografpremiere derhjemme