Annonce

Internettets mange sjove sider

På internettet kan man læse om alt mellem himmel og jord. Måske har man før hørt om grounding? Hvis ikke kan man læse med her og blive klogere på et meget interessant fænomen. Hvis man vil høre mere om muligheder indenfor lån, kan dette også gøres på internettet. Vil man finde kærligheden? Så kan nettet muligvis også hjælpe med dette.

Begrebet grounding er blevet ret populært. Måske har man før set andre ude i skoven eller naturen smide sko og strømper for at kunne gå rundt barfodet? Det virker måske som en skør ide, når skoen jo er opfundet. Dog er det ikke en helt dum ide. Vi mennesker kommer jo fra naturen. Derfor er vi mennesker teknisk set bygget til at gå uden sko og strømper.

Jord mellem tæerne

Faktisk er der mange sundhedsmæssige fordele ved at smide skoene af og til ude i naturen. Mange snakker om, at vi vores stressende nutidige samfund har mistet jordforbindelsen. Det er måske et resultat af digitalisering og tunge pres på vores skuldre. Vi bor i huse med trægulve eller tæpper. På mange måder lever vi et liv som egentlig er unaturligt fra naturens side. 

Grounding er sundt for både krop og sjæl. Det at gå rundt i bare tæer udendørs er naturens naturlige medicin mod en stresset krop. Huden under fødderne stimuleres. Det er næsten som gratis zoneterapi. Samtidig er vores hjerner stadig, som de altid har været. Naturen er uundværligt for os. Ved grounding kan man føle, at man får en forbindelse til jorden og naturen. 

Groundingens gevinster

Faktisk kan man absorbere omkring 100 gange flere antioxidanter ved at gå barfodet og få jordforbindelse sammenlignet med indtagelse af kosttilskud. Antioxidanter er vigtige molekyler i vores kroppe. De fjerner de frie radikaler. Frie radikaler er skadelige for os. Uden antioxidanter kan vi praktisk talt ikke overleve. Derfor er grounding en god ide at indføre i hverdagen. 

Hvad er lån?

Et lån kan optages, hvis man er i akut pengemangel. Det kan også tages, hvis man skal gøre sig en større investering så som en bil. På internettet kan man tage mange forskellige slags lån. Før man overvejer at tage et lån, bør man gøre op med sig selv, om det virkelig er nødvendigt at låne penge. Det er nemlig ikke helt risikofrit at tage lån. 

Kærligheden kan findes på internettet

Christoffer har fundet kærligheden på internettet. Derfor har han startet hjemmesiden https://citizen21.dk/. Han blev første gang introduceret for muligheden for at finde kærligheden på nettet gennem en god kammerat. Christoffer selv var 55 og smule nedtrykt. Han troede ikke rigtig på, at det kunne gå så godt for ham. Men det gjorde det. 

Derfor vil han nu gerne hjælpe andre med at finde kærligheden på hans datingside. På hans hjemmeside skriver han om sin egen oplevelse med at finde en filipisk kone og alt, der hører til. Han var selv meget skeptisk omkring projektet. Han havde aldrig prøvet noget lignende før. 

Christoffers historie

Dog gik der ikke lang tid, før der var bid. Han skrev mails med forskellige piger. Han prøvede at finde en med de samme interesser, som han havde. Han lærte hurtigt at elske eventyret i at date en fra en helt anden kultur. Han mener, at de i Asien har nogle helt særlige og stærke familieværdier, som vi kunne lære meget af her i Danmark.

Kommentarer lukket til Internettets mange sjove sider