Annonce

Gør hjemmet til en ægte hyggehule

Selvom Danmark mere eller mindre er genåbnet, så er der til stadighed en masse restriktioner, der skal overholdes. Det indebærer stadig værnemidler, men nu også tidsbestillinger og obligatoriske tests. Derfor er det, for mange, ikke besværet værd og hjemmehyggen fortsætter. Hidtil har vi ventet på en åbning, men er du en af dem som gerne venter lidt længere, så synes jeg du skal læse videre her og få gode ideer til, hvordan hjemmet fortsat er jeres egen lille hyggehule.

Giv hjemmet en overhaling

For at hjemmet kan emme af ro og hygge, så skal det også se ordentligt ud. Med andre ord, skal du have lyst til at bruge massere af tid indendøre uden at stresse over legetøj, snavs og opvask – for det er knapt så hyggeligt. Ty derfor til en god omgang forårsrengøring, der vil noget. Sæt musik på og lav konkurrencer med jer selv om, hvem der når mest,hurtigst. På den måde bliver rengøringen sjovere og børnene kan være med. For nemmere og hurtigere rengøring kan du benytte et affaldsstativ. Det går bare hurtigere, når du kan kaste affald direkte i en beholder frem for at åbne og lukke poser kontant.

Lav huler med børnene

Nu skal hulerne laves, for ellers bliver det ikke en hyggehule. Inddrag børnene, så de får en følelse af selv at skabe det, der sker omkring dem. I kan lave små huler forskellige steder rundt i huset, hvilket også leder op til mange gode stunder med gemmeleg. Hulerne kan bruges af børnene alene, men I kan også bruge dem sammen. I kan læse bøger herinde, sove en enkelt nat sammen allesammen eller ligge og se film. Ved at gøre noget ekstra ud af hjemmet, får I alle lidt mere energi, da alt ikke er som det plejer – kedeligt, gråt og rutine.

Forvandl dit hjem til en restaurant eller biograf

Har I ikke børn, eller har I blot en aften for jer selv, så gør noget særligt ud af det. Det kan slide på et parforhold at have gået så meget op og ned ad hinanden i så længe, som Coronaen har været en del af vores hverdag. Derfor er det også vigtigt at I kører hinanden op til, at romantikken til stadighed skal være til stede. Stil bordet ud i midten af rummet, læg en hvid dug på og tænd stearinlys. Enten kan I selv lave maden ellers kan I bestille mad fra jeres yndlingsrestaurant. Efterfølgende kan I gå ind i de bløde sæder, læne jer tilbage og nyde film fra det store lærred i har lånt sammen med en projekter – er det ikke råhygge på højt plan?

Kommentarer lukket til Gør hjemmet til en ægte hyggehule