Blog

Filmhygge udenfor uanset temperatur

Det er rart at se film udenfor, men det er måske ikke ligeså fristende om efteråret eller om vinteren, hvor det hurtigt kan blive koldt at sidde udenfor i lang tid. Men hvad gør man så, findes der en god løsning? Det skal vi se lidt nærmere på her, så du kan hygge dig udenfor med god film i din egen udendørs hjemmebiograf hele året.

Installer din egen udendørs hjemmebiograf

Man kan faktisk godt have sin egen udendørs hjemmebiograf, og faktisk så er efteråret og vinteren perfekt til netop dette, fordi det bliver mørkt nok til at man rent faktisk kan se noget. Du har brug for en projektor (der også kan tåle at stå udenfor) og et lerret. Med mindre I har en husvæg, der fint kan bruges som lerret. Der findes flere løsninger, og det kan også være løsninger, osm man med fordel også kan bruge indenfor. Det behøver nemlig ikke at være noget, der er permanent udenfor, men det er rart at lige have muligheden.

Hvis det er besværligt at have projektoren udenfor, så kan man have den stående indenfor i vinduet, for eksempel, og så pege den mod lerretet som man så sætter op på modsat side udenfor. Så kan man se film udenfor og hygge sig. Men hvad gør man egentlig, hvis det er koldt udenfor?

Varme til biografhyggen

Der findes heldigvis også løsninger på dette problem. Man kan nemlig få god varme til biografhyggen udenfor, med en udendørs biopejs. Så får du både lys og varme, og kan hygge udenfor, uden at tænke på, at det er koldt. Det gør også, at det bliver lidt nemmere at bruge udendørsarealer, også når det er koldt. Det er jo ikke sådan i Danmark, at alle sommeraftener er varme og rare. Nogle gange bliver det koldt, og så er det ærgerligt, at man ikke får brugt det rum man har udenfor.

Med en udendørs biopejs, så bliver det hele meget mere hyggeligt, og du kan skabe gode minder og filmoplevelser i kulden. Det bliver en meget mindeværdig oplevelse med film i det fri, og varme fra en effektiv og klimavenlig biopejs. Så slipper man også får at sidde midt i røg fra et bål. Det er en genial løsning, for dig der vil lave den perfekte udendørsbiograf derhjemme.

Kommentarer lukket til Filmhygge udenfor uanset temperatur