lær noget nyt for en sund hjerne
Annonce

Den virkelige verden venter dig uden for biografen

Det er dejligt at kunne smelte sig ind i universet på filmlærredet og leve livet gennem figurerne i filmen, men man skal ikke glemme at virkeligheden venter udenfor når vi træder ud af biografsalen. Det er vigtigt at huske at det virkelige liv ikke altid som man ser på film, og det er såmænd langt fra en kedelig nyhed. Du kan nemlig skabe spænding i hverdagen når du springer ud i noget nyt.

Vi drømmer om de røde og komfortable biografsæder, den store skærm og den fantastiske surround sound når weekenden er nærmer. Det er som om man allerede kan dufte popcornene og det killer i maven af spænding fordi der er præmiere på den længe-ventede actionheltefilm, hvor helten besejrer den onde skurk og hans håndlangere. Vi forestiller os, de ting vi ville gøre hvis vi stod i samme situation. Der er masser af spænding, action og drama. Men kan vi også have det i det virkelige liv?

Det korte svar er, det kan godt. Det er jo godt at vide, er det ikke? Men hvad kræver det, kan du jo så spørge. Spænding kommer nemlig ret nemt til dig, hvis du sørger for det selv. Det betyder at du har magten i egne hænder. Du kan altid prøve kræfter af med nye ting eller genfinde gamle hobbies. Det er nemt at lære nye ting og du bestemmer hvad det skal være. Du kan lære at bage det perfekte surdejsbrød eller lære at stå på hænder – hvem eller hvad skulle stoppe dig? Den eneste der skulle stoppe dig selv fra at lære noget nyt er dig selv, og du kan ikke både være helten og skurken i din egen film. Lær noget nyt i dag.

Hold hjernen i gang, det er sundt

For at holde din hjerne sund skal du sørge for at bruge den så meget som du overhovedet kan. Det kan du eksempelvis nemt gøre ved at udfordre den når du læser om noget, du aldrig har læst om før eller bevidst sætter dig selv i en ukendt situation. Når du sætter maskineriet i hovedet i gang, så lærer du og det er som at træne din hjerne. Din hjerne er som en muskel, du skal træne for at holde den i tip-top form. Læs mere om hvordan du holder hjernen skarp.

Kommentarer lukket til Den virkelige verden venter dig uden for biografen